How it works
 1. Sofa

  Mielőtt helyet foglalnál nálunk, foglalj asztalt is, hogy biztosan legyen szabad helyünk számotokra. Az asztalfoglalás 3 órára szól, ha tovább szeretnétek maradni, szabad helyek függvényében tudjátok ezt megtenni. Keressétek kollégáinkat, szívesen segítenek nektek! :)
  A foglalásnál megadott időpontban gyertek el hozzánk, és foglaljátok el a számotokra fenntartott helyet. Az asztalfoglalást a megadott időponttól számított 15 percig tudjuk fenntartani.

 2. Box

  Válasszatok játékot a játéktárból és érezzétek jól magatokat! Társasjátékainkat a két nagyteremben lévő szekrényeken találjátok. Kérünk titeket, ha nem játszotok már egy játékkal, tegyétek vissza a helyükre őket.
  Az asztalnál egyszerre maximum 2 társasjáték legyen, amelyekkel biztosan játszani szeretnétek.

 3. Thinking-man

  Ha tanácstalanok vagytok, vagy nem tudtok választani a játékok között, kérjétek játékmestereink segítségét. A játékszabály megértésében és az esetleges kérdésekben is készséggel állnak rendelkezésetekre.

 4. Food

  Rendeljetek étlapunkról és itallapunkról ételt, italt, fogyasszátok azokat játék közben, ügyelve a játékok épségére. Kínálatunkban melegszendvicsek, tészták, dogok, szendvicsek, mártogatósok, tapasok, desszertek és rágcsálnivalók is megtalálhatók a sörök, borok, üdítők és egyéb finomságok mellett.

 5. Bill

  A számlát ráértek távozás előtt is rendezni.

 6. Handshake

  Gyertek el hozzánk máskor is! :)

További fontos tudnivalók a zavartalan működés és a felhőtlen szórakozás érdekében:

 1. - A játékdíj felnőtteknek 990 Ft/fő/3 óra, gyerekeknek 12 éves kor alatt pedig 500 Ft/fő/3 óra.
 2. - Egy asztalfoglalás 3 órára szól.
 3. - Ha foglaltatok nálunk asztalt, de mégsem tudtok eljönni, a foglalásotokat érkezés előtt legalább 1 nappal mondjátok le, illetve minden esetben jelezzétek, ha a foglalás létszámában bármilyen változás állna be.
 4. - Csak a nálunk vásárolt ételeket, italokat fogyasszátok. Külön kérésre születésnapi tortát tudtok behozni hozzánk, előre egyeztetés után, blokkal együtt.
 5. - Konyhánk a zárás előtti egy órában már nem üzemel, ekkor nem tudtok már melegszendvicseket, tésztákat rendelni. Rágcsáink közül tudtok még választani ezidő alatt is.
 6. - A játékokban keletkezett károk a vendéget terhelik, kérünk titeket, figyeljetek oda a játékok épségére úgy, mint ha a sajátotok lenne.

Köszönjük,
A Játsz/Ma csapata